Entren a robar a la botiga Microgestió de Sant Cugat


  • Comparteix:

Estat amb el que estava la botiga a primera hora del matí

Estat amb el que estava la botiga a primera hora del matí

La botiga de productes d'Apple Microgestió, ubicada al carrer de Santiago Rusiñol, ha patit un robatori a les tres de la matinada de dimecres a dijous, han confirmat els Mossos a Cugat.cat. El robatori s'hauria comés encastant un vehicle a l'aparador i la porta d'entrada, per trencar els vidres i la persiana i facilitar així l'entrada. Fins al lloc dels fets també s'han desplaçat agents de la Policia Local alertats per l'alarma que ha saltat de la botiga.

Aquest dijous al matí ha començat la investigació per part de la policia científica. Per ara, es desconeix el material robat a l'espera del peritatge. És la segona vegada que aquesta botiga pateix un robatori. Al maig del 2014 ja van entrar a robar utilitzant un sistema similar al d'aquest dijous. En aquell moment, els lladres es van endur telèfons, tauletes, reproductors de música i un ordinador portàtil per un valor total de 25.000 euros.

Segons fonts municipals les càmeres de videovigilància que estan instal·lades a la via han gravat els fets i s'investiga ara si es veu la matrícula del cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.