El 2n Sant Cugat Experience reunirà més d'un centenar de propostes


  • Comparteix:

La primera edició del Sant Cugat Experience va presentar les Google Glass a la ciutat

La primera edició del Sant Cugat Experience va presentar les Google Glass a la ciutat

El Sant Cugat Experience creix en la seva 2a edició amb més d'un centenar de propostes per descobrir i viure la vessant cultural, econòmica, artística, esportiva i comercial de la ciutat. Enguany, la iniciativa traurà al carrer del 23 al 26 d'abril l'oferta santcugatenca aglutinada en una desena d'espais fixes.

Aquesta 2a edició creix en activitats i es concentra en quatre dies. Les propostes quedaran repartides per espais. D'aquesta manera, la plaça de Pep Ventura, el carrer de Villà i el Centre d'Art Maristany acolliran les activitats artístiques. La plaça del Rei serà l'espai per a les propostes gastronòmiques, mentre que la plaça de Sant Pere aglutinarà la degustació de mercat. Les activitats de ciutat, emprenedoria i empresa s'ubicaran a la plaça d'Octavià, i el comerç i els serveis al carrer de la Torre. L'automoció s'instal·larà a la Rambla del Celler i les propostes de família i serveis a la plaça de Barcelona.

Tot plegat, ofereix un programa amb més d'un centenar d'activitats, que arrencaran coincidint amb Sant Jordi i les parades de llibres i roses a la plaça d'Octavià. Tot i així, la inauguració oficial serà divendres 24 d'abril a la plaça d'Octavià.

Aquest gran aparador de l'oferta santcugatenca també inclou propostes consolidades com els Diàlegs Santcugatribuna, el Vintage Market de Mercantic, la Botiga al carrer i les degustacions gastronòmiques. A més, algunes de les activitats del programa Sant Cugat Balla s'integren enguany en el Sant Cugat Experience, així com els concerts de Sant Jordi i Miguel Poveda, i l'espectacle del Ballet Nacional d'Argentina al Teatre-Auditori.

El programa es complementa amb visites guiades, concerts, mostres, exposicions, tallers i activitats esportives, entre d'altres. Aquesta 2a edició suposa un increment important en activitats respecte a l'any passat, durant la qual el Sant Cugat Experience va aplegar una àmplia participació especialment a les activitats gastronòmiques i comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.