Season's Barcelona crea una polsera solidària per combatre el càncer infantil


  • Comparteix:

Íngrid Sunyer, Xavier Martínez, Josep Sánchez, Susanna Pellicer, Ester Guardia i Charo Albarez

Íngrid Sunyer, Xavier Martínez, Josep Sánchez, Susanna Pellicer, Ester Guardia i Charo Albarez

L'empresa santcugatenca de joieria en línia Season's Barcelona ha llançat la col·lecció solidària Bangle, que es compon de diverses polseres unisex amb les quals es destinarà el 100% dels beneficis a l'Institut de Recerca l'hospital Vall d'Hebron, que es dedica a l'oncologia infantil. La iniciativa té el suport dels presentadors de Los 40 Principales Xavier Martínez i Íngrid Sunyer, també santcugatencs, que s'han compromès a animar el jovent a contribuir en el projecte solidari.

La lluita contra el càncer infantil ja té un nou aliat amb segell santcugatenc, les polseres Bangle. Les seves dissenyadores són Ester Guardia i Charo Álvarez, propietàries de Season's Barcelona. Guardia ha explicat que des del moment en què van fundar l'empresa s'han volgut implicar per ajudar els infants.

Ester Guardia

Quan vam formar l'empresa vam decidir que hi ha molta gent que necessita ajuda, en especial els nens. Volem ser una empresa responsable del segle XXI.


A la presentació de la col·lecció aquest dissabte també hi ha intervingut el cap del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Josep Sánchez de Toledo, que ha agraït a l'empresa santcugatenca la seva implicació. Els diners recaptats es destinarar a finançar línies d'investigació per aconseguir un fàrmac específic per als infants. El metge de l'Hospital Vall d'Hebron ha explicat que són tres les línies d'investigació candidates a ser les destinatàries.

Josep Sánchez

Els diners que s'aconsegueixin seran aplicats a una de les tres línies que el nostre laboratori té dissenyades i en diferents fases d'evolució.


Els presentadors de Los 40 Principales, els santcugatencs Xavier Martínez i Íngrid Sunyer, s'han sumat a la iniciativa per donar-li visibilitat i fer possible que 'els joves s'impliquin en la causa solidària'. També la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha recalcat que l'Ajuntament es vol bolcar en la venda de les polseres.

Susanna Pellicer

Algú pot tenir una idea molt bona, però hem d'ajudar a fer-ne difusió. L'Ajuntament, en tots els actes que puguem, amb els mitjans i personal, parlarà de la polsera perquè molta gent la compri i aconseguir fons per a la investigació.


Aquestes joies, fetes d'or o de cuir, costen 20 euros. La compra només es pot fer a través d'Internet, a la pàgina web de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.