(10:16h) Els marxaires passegen ja per Collserola


  • Comparteix:

Participants entrant a Collserola

Participants entrant a Collserola

Els marxaires ja han començat a endinsar-se per Collserola en un recorregut que els porta per espais com Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi. D'aquesta manera, la 57a Marxa Infantil estrena nou itinerari pels voltants de la Rabassada. En total participen 2.600 nens en 1.300 parelles.

La 57a Marxa Infantil ha arrencat com en anys anteriors a les nou del matí del parc de Ramon Barnils. Ara, les parelles ja han començat a enfilar el seu pas per Collserola.

El recorregut, que passa per set punts de control, està senyalitzat amb sagetes grogues i marques de guix. Els marxaires efectuaran dues parades de 15 minuts per descansar i han de portar esmorzar i aigua suficient.

L'organització recorda que es tracta d'una marxa de regularitat i, per tant, avisa que no s'ha de córrer. La classificació final s'elaborarà amb els temps enregistrats per un sistema de xip electrònic que portarà un dels membres de cada parella.

El Consorci del Parc de Collserola subratlla que la Marxa es desenvolupa en un parc natural i recorda que cal tenir un actitud respectuosa amb l'entorn. No està permès arrencar flors ni plantes i cal endur-se totes les deixalles que es generin.

Cugat.cat ofereix un DVD de record
Les imatges de la 57a Marxa Infantil estaran a disposició de les famílies, enguany també, a ‘La botiga de Cugat.cat’, a l’adreça Cugat.cat/labotiga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.