1.300 parelles completen la Marxa, que obre la porta a ampliar inscripcions


  • Comparteix:

La Marxa Infantil ha recorregut la serra de Collserola

La Marxa Infantil ha recorregut la serra de Collserola

El bon funcionament de la 57a Marxa Infantil aquest diumenge obre les portes a ampliar la participació amb un centenar més d'inscripcions, segons el coordinador de la iniciativa, Silvano Bendinelli. 2.600 marxaires han participat a la Marxa, que s'ha desenvolupat per la zona del Mas del Bosc i Can Bell, i enguany ha fusionat les categories infantil i juvenil en una sola proposta.



La Marxa Infantil s'ha dut a terme amb un únic recorregut, que ha passat pels voltants de la Rabassada, Can Gordi i la pedrera. A les nou del matí, els primers participants han sortit del parc de Ramon Barnils cap a l'escola l'Avenç i la zona del Turó de la Torre Negra. A l'esplanada de la pedrera, les parelles s'han aturat a esmorzar durant 15 minuts i, des d'allà, han enfilat cap a la serra de Sant Vicenç. Alguns dels participants han explicat que la Marxa els agrada perquè poden parlar amb els amics, caminar pel bosc i descobrir nous paisatges.

Marxaires

Hem caminat durant tot el recorregut i hem passat el temps parlant. / Veiem molts amics, m'agrada molt la natura. / Hem fet una guerra d'aigua amb les cantimplores. / Vull que sigui el millor dia del Carles amb la Marxa Infantil.


Com en edicions anteriors, els participants han disposat d'un dorsal amb un xip que ha servit per controlar els temps entre els trams del recorregut. Els pares i les mares d'alguns d'ells han assenyalat que els infants encaren la Marxa amb molta il·lusió i alegria.

Pares

Ens agrada molt, jo també la vaig fer quan era petita i és una experiència molt maca. / He vingut a acomiadar la meva filla, que hi participa per primera vegada. / Cada any hi participen amb molta il·lusió. / És la quarta vegada que el meu fill la fa.


La Marxa s'ha desenvolupat sense incidències i amb els abandonaments 'mínims', segons Silvano Bendinelli. El coordinador de la iniciativa també ha assenyalat que, de cara a l'any vinent, es plantegen ampliar les inscripcions per 'donar cabuda a tothom'.

Silvano Bendinelli

Intentarem que no quedi ningú fora. Parlarem amb el parc per incrementar inscripcions. Potser farem el recorregut una mica més llarg per incorporar 100 participants més.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat que la Marxa Infantil és una cita consolidada i una oportunitat perquè els nens i les nenes coneguin l'entorn natural de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Per nosaltres és una de les marxes més importants que tenim a nivell de ciutat i de país, sobretot perquè va adreçada als nens i a les nenes. Tenen l'oportunitat de conèixer l'entorn privilegiat en què vivim.


En l'edició d'enguany, els santcugatencs Xavier Giménez i Josep Maria Añón han dut a terme una prova pilot mitjançant l'aplicació per a mòbils WUPCity, que serveix per rebre avisos de les activitats que interessen als usuaris. Durant tot el matí, l'aplicació ha enviat notificacions a tots aquells que han seleccionat el canal del Club Muntanyenc.

A partir d'aquest dilluns, tots els interessats poden adquirir el DVD amb un recull de les millors imatges de la Marxa per 5'99 euros a través de 'La botiga de Cugat.cat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.