'El Cugatenc' inicia el Verkami per esdevenir un nou mitjà de comunicació


  • Comparteix:

Logotip del projecte

Logotip del projecte

Els responsables del que vol ser un nou mitjà de comunicació a Sant Cugat, 'El Cugatenc', comencen aquest dimarts el procés de recollida de fons a través del micromecenatge per tirar endavant el projecte que tindrà format de cooperativa. L'exportaveu d'ICV-EUiA i exeditor del mitjà Santcugatinforma.cat, Xavier Boix, és un dels promotors de la iniciativa.

L'Avenir SCCL és la societat formada per Xavier Boix, Jordi Pascual, Miquel Margalef i Patricia Cirera que gestionarà 'El Cugatenc'. El nom de 'L'Avenir' s'agafa de la publicació que tirava endavant La Unió Santcugatenca durant la Segona República. Elcugatenc.cat serà l'adreça que utilitzarà el mitjà en cas de reunir els recursos suficients per a la creació del portal web i la constitució de la cooperativa. Aquest dimarts s'ha obert la recollida de recursos a través de la plataforma Verkami amb l'objectiu d'arribar als 6.000 euros necessaris.

La intenció dels impulsors és crear un mitjà que cobreixi l'actualitat de la ciutat. dels seus districtes i de Valldoreix amb 'especial atenció a les entitats i la societat'. Aquest serveis oferirà 'una informació reflexiva, pausada i amb tocs d'investigació'.

'El Cugatenc' treballarà amb el portal d'informació infantil i familiar Jan Petit, la publicació 'El Enterao' i Ràdio Floresta. Aquesta darrera col·laboració obrirà una finestra a l'espai radiofònic a 'El Cugatenc' que també serà present a les pantalles on oferirà programes i retransmissions en directe a través de la col·laboració amb Video Vallès.

L'Ateneu és una altra entitat que entra en aquesta xarxa de col·laboracions que vol establir el nou mitjà. En aquest cas, es tiraran endavant cursos de formació en comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.