FGC promociona els bitllets que combinen el tren i propostes d'oci


  • Comparteix:

Detall de la imatge promocional de la campanya / Foto: FGC

Detall de la imatge promocional de la campanya / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posa en marxa el projecte Turistren, una nova marca centrada en potenciar el potencial lúdic i turístic del tren. Amb aquesta iniciativa, FGC ofereix bitllets combinats que inclouen el viatge i l'entrada per visitar museus, espais arquitectònics de valor històric i espais de lleure.

Aquest producte forma part del pla estratègic que està duent a terme FGC amb entitats i ajuntaments de la seva àrea d'influència, com el de Sant Cugat, per potenciar l'oferta de lleure associada a la xarxa de ferrocarrils. Els bitllets combinats es poden comprar a les màquines expenedores de bitllets i a les taquilles, i tenen un preu més ajustat que comprar el viatge i l'entrada al museu per separat.

Turistren, una oferta variada
L'oferta associada a Turistren inclou actualment bitllets per visitar museus com el Cosmocaixa a Barcelona, el de la tècnica de Manresa, el Museu de la Pell i el Museu del Traginer d'Igualada, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i el Castell-Cartoixa de Vallparadís a Terrassa, el Museu Molí Paperer de Capellades, els museus de l'Enrajolada i el Vicenç Ros de Martorell i l'Institut de Paleontologia de Catalunya de Sabadell.

També inclou l'entrada a espais arquitectònics com La Pedrera, la Colònia Güell, la Torre Bellesguard, el cementiri Nou d'Igualada, el Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, el Parc prehistòric - Abric Romaní de Capellades, el conjunt monumental de la Seu d'Ègara o les cases d'estil modernista Masia Freixa i Casa Alegre de Sagrera a Terrassa.

Els espais de lleure també hi són presents altres destinacions com per exemple Catalunya amb Miniatura, el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya a Masquefa i la granja escola l'Alzina de Terrassa.

Turistren també ofereix als usuaris d'FGC diferents propostes per arribar fàcilment amb tren al Museu d'Història de l'Hospitalet de Llobregat, el mercat de Pagès a Sant Vicenç dels Horts, el Castell de Claramunt, el castell de Gelida, el Parc Natural de Collserola i el Mercantic a Sant Cugat.

L'oferta turística també inclou activitats de la divisió de Turisme i Muntanya del Grup FGC que gestiona les destinacions turístiques d'alta muntanya com La Molina, la Vall de Núria, Valter, Espot i Port Ainé. També el Cremallera i funiculars de Montserrat, el Cremallera de Núria, el tren del Ciment i el tren dels Llacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.