El Rotary atorga avui els premis Paul Harris i Venus Sant Cugat


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània rebrà el premi Venus Sant Cugat / Foto: Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània rebrà el premi Venus Sant Cugat / Foto: Grup Mediterrània

El president de Creu Roja a Catalunya, el santcugatenc Antonio Aguilera, i el Grup Mediterrània reben aquest dissabte els premis Paul Harris i Venus Sant Cugat que atorga el Rotary Club. Ho faran en la 25a Nit Rotària, que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al Teatre-Auditori.

Antonio Aguilera, elegit aquest dilluns passat president de la Creu Roja de Catalunya, va ser president ja de l'entitat a àmbit nacional i de les seccions de Rubí-Sant Cugat. El Premi Paul Harris és la màxima distinció rotària i reconeix la trajectòria individual d'un santcugatenc a l'hora de millorar algun aspecte social de la ciutat. La Venus de Sant Cugat té un significat molt semblant però en aquest cas s'atorga a una entitat. Enguany se l'endurà el Grup Mediterrània per la difusió que ha fet de la dansa i la cultura catalana.

El sopar, obert a tothom, inclourà una actuació del Grup Mediterrània i també servirà per celebrar el 25è aniversari del club. L'entrada té un preu de 35 euros per comensal. En l'última edició, el Rotary Club va reconèixer la feina del Taller Jeroni de Moragas i la presidenta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.