200 persones es concentren per rebutjar l'agressió mortal de l'institut Joan Fuster


  • Comparteix:

Moment del minut del silenci / Foto: Localpres

Moment del minut del silenci / Foto: Localpres

Unes 200 persones s'han concentrat aquest dimarts al migdia davant les portes de l'ajuntament per rebutjar l'agressió mortal d'aquest dilluns a l'institut Joan Fuster de Barcelona on un professor ha mort a mans d'un alumne de 13 anys. Els centres educatius de la ciutat, a més, han aturat les classes durant cinc minuts per condemnar els fets.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha encapçalat la concentració i ha enviat el seu suport a les famílies afectades, la comunitat educativa i l'Ajuntament de Barcelona.

Mercè Conesa

Lamentem els fets que van passar aquest dilluns a un institut de Barcelona, donem el nostre suport a l'Ajuntament de Barcelona, a l'alcalde Trias, a les famílies afectades i, sobretot, als docents.


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha decretat un dia de dol oficial a Catalunya. Tant el cap del govern com la resta de membres de l'executiu han suspès la seva agenda oficial fins a les dotze de la nit d'aquest dimarts. Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.

A Sant Cugat, CiU i ERC han suspès actes de precampanya electoral previstos per aquest dimarts. L'EMD de Valldoreix ha decretat també dues jornades de dol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.