L'entitat santcugatenca Un món de prop rep ajuda de La Caixa


  • Comparteix:

Representants de l'entitat i de l'Obra Social / Foto: Obra Social La Caixa

Representants de l'entitat i de l'Obra Social / Foto: Obra Social La Caixa

L'entitat santcugatenca El Món de Prop comprarà una impressora braille gràcies als 2.500 euros que ha rebut de l'Obra Social La Caixa. L'adquisició serà una eina de treball per al projecte 'Mira'm', que treballa per a la sensibilització de la discapacitat visual dels infants.

El Món de Prop és una entitat sense afany de lucre creada per persones sorgides de l'àmbit educatiu amb la intenció de conscienciar al voltant de la discapacitat visual. Això ho fa a través de xerrades, propostes pensades per a les escoles, assessorament específic i estades en cases de colònies, entre d'altres. Una d'aquestes iniciatives és el projecte 'Mira'm' que es desenvolupa a les escoles i forma part del Pla de Dinamització Educativa (PDE) de l'Ajuntament.

Ara, aquest programa disposarà d'una impressora braille que permetrà millorar les activitats i els material relacionats amb la seva tasca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.