Antoni Aguilera, elegit president de la Creu Roja a Catalunya per unanimitat


  • Comparteix:

Antoni Aguilera / Foto: Facebook

Antoni Aguilera / Foto: Facebook

El comitè autonòmic de la Creu Roja ha proposat per unanimitat aquest dilluns el santcugatenc Antoni Aguilera com a president de la Creu Roja Catalunya. Aguilera, que substitueix en el càrrec Josep Marquès, va ser president de Creu Roja a Sant Cugat entre el 1990 i el 2007. El Rotary Club li atorga aquest dissabte el premi Paul Harris Fellow.

El santcugatenc ja havia estat president de l'entitat a àmbit nacional entre el 2005 i el 2007. Durant el mandat de Marquès, Aguilera havia ocupat el càrrec de vicepresident. També és membre de la Comissió de Direcció i president de la Comissió del Fons d'Art de la Creu Roja a Catalunya, a més de representant en diversos òrgans estatals, concretament l'Assemblea General i el Comitè Nacional de la Creu Roja Espanyola.

La vinculació d'Aguilera amb la Creu Roja s'allarga en el temps. Va ser president de la Creu Roja a Sant Cugat del Vallès-Rubí entre el 1990 i el 2007 i vicepresident de la Creu Roja a Barcelona entre el 2005 i el 2006. Pel seu compromís amb la institució humanitària, Antoni Aguilera va rebre la medalla d'Or de la Creu Roja Espanyola el 2008.

La Creu Roja està celebrant el seu procés electoral des de finals de l'any 2014 i l'acabarà aquest estiu. Al llarg d'aquest procés es renoven tots els càrrecs de la Creu Roja, a més dels òrgans d'assessorament i control.

Aguilera va guanyar un Premi Ciutat de Sant Cugat el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.