Un grup de senglars torna a ser vist a Mira-sol


  • Comparteix:

Un grup de porcs senglars ha estat vist repetidament aquesta setmana a Mira-sol, segons dues veïnes del districte que han compartit vídeos on es veu cinc exemplars passejant per la rambla del Jardí i el passeig de Sevilla. Una de les afectades denuncia que, tot i el seu avís als cossos de seguretat, els senglars passegen per la zona lliurement generant inseguretat entre els veïns.

La veïna que ha gravat el senglars al passeig de Sevilla, Gemma Hidalgo, assegura que ella i altres residents del barri han avisat a la Policia Local i al 112, però que la visita dels senglars es repeteix cada nit. A més, explica que la nit de dilluns els senglars van atacar el seu gos, que va haver de rebre atenció veterinària.

Gemma Hidalgo

Vaig trucar al 112 però em van dir que ells acaben el seu horari a les sis de la tarda i que els porcs senglars surten més tard. Han continuat venint cada dia i ningú ho ha solucionat.


La veïna de la rambla del Jardí assegura que el grup de senglars passa cada matí per davant del seu domicili.

El cap de setmana passat, una altra veïna del barri va compartir un vídeo on es veia un senglar passejant pels voltants de l'estació de FGC de Mira-sol.

En els últims mesos, diversos santcugatencs han alertat sobre la presència de senglars a diferents zones de la ciutat. A principis d'abril, un grup de set exemplars va ser vist al centre de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.