L'oferta familiar i les botigues animen el Sant Cugat Experience


Temes relacionats

El Sant Cugat Experience exposa el talent artístic (26/abr/15)

La diversitat gastronòmica mostra el seu potencial al Sant Cugat Experience (26/abr/15)

El 2n Sant Cugat Experience mira a la promoció exterior (24/abr/15)

Emprenedors, comerciants i empresaris es fan seu el Sant Cugat Experience (26/abr/15)


  • Comparteix:

El 2n Sant Cugat Experience ha tret al carrer l'oferta familiar i de serveis de la ciutat. La plaça de Barcelona ha aplegat aquestes propostes, que juntament amb l'Street Shop Experience organitzat per Sant Cugat Comerç, ha animat l'eix de vianants aquest dissabte.

La plaça de Barcelona és l'espai del Sant Cugat Experience on s'han ubicat les diferents propostes familiars i de serveis. Això inclou empreses d'organització d'esdeveniments, centres de formació i clubs esportius, entre d'altres.

El comerç local també s'ha sumat a aquest gran aparador amb l'Street Shop Experience, una proposta que els vianants han agraït.

bateria-experience

La veritat és que fa goig passejar pel poble i veure que estan totes les botigues al carrer. El que passa és que es fa molt puntualment. / Molt bé, m'agrada molt. Fa ciutat, fa carrer. / La veritat és que a Sant Cugat es fan actes per a famílies que estan molt bé. L'acte d'avui és fantàstic. / Trobo que està molt bé perquè hi ha més comerç i fa il·lusió poder sortir a comprar coses.


Coincidint amb el Sant Cugat Experience, l'associació Sant Cugat Comerç ha posat en marxa la nova targeta de fidelització, a la qual ja s'han adherit unes 1.400 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.