La UPC, una de les millors del món en arquitectura pel rànquing 'QS by subject'


  • Comparteix:

Edifici de l'ETSAV a la Ciutat / Foto: ETSAV

Edifici de l'ETSAV a la Ciutat / Foto: ETSAV

La UPC, amb seu a Sant Cugat amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), és a la 22a posició mundial, setena europea i primera de l'Estat espanyol en l'àrea d'Arquitectura i Entorn Construït, segons el 'QS World University Rankings by Subject'. La llista també situa el departament d'Enginyeria Civil i Estructural de la UPC com un dels 50 millors del món i el desè europeu.

El 'QS by Subject' posiciona, anualment, les primeres universitats de tot el món en cadascuna de les 36 disciplines que considera. Perquè una universitat s'inclogui en aquesta llista ha d'haver obtingut el llindar mínim exigit a les enquestes d'acadèmics i ocupadors, superar el límit de cinc anys pel que fa al nombre de documents publicats a les revistes publicades a la disciplina i oferir programes de grau i màster en la matèria.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.