Pou d'Art obre les inscripcions per als tallers d'estiu


Temes relacionats

Tornen els tallers artístics per Setmana Santa de Pou d'Art (15/feb/15)

Pou d'Art exposa la interpretació d'Anna Fando sobre el cos i els espais ( 7/feb/15)

La galeria Pou d'Art organitza diversos cursos per a l'estiu ( 3/mai/14)


  • Comparteix:

El Centre d'Art de Sant Cugat ofereix tallers d'estiu de pintura, entre d'altres / Foto: Pou d'Art

El Centre d'Art de Sant Cugat ofereix tallers d'estiu de pintura, entre d'altres / Foto: Pou d'Art

Pou d'Art ja ha obert les inscripcions per als tallers d'estiu de l'espai. L'oferta inclou set tallers diferents per a infants a partir dels quatre anys fins a adults amb sessions de matí i tarda. Enguany, a més, l'espai ofereix l'opció de crear tallers personalitzats.

Les sessions de matí ofereixen quatre tallers que es duran a terme de deu del matí a una del migdia i tenen un cost de 108 euros a la setmana:

Expressió plàstica: l'activitat està enfocada a nens amb edats compreses entre els quatre i els 10 anys, que faran treballs amb fang i paper maixé per aprendre sobre el volum i l'agilitat manual.

La plàstica dels artistes: l'objectiu d'aquest curs és aprendre història de l'art de la manera més pràctica, recreant els artistes i les obres més conegudes. S'hi poden apuntar nens entre els vuit i els 14 anys.

Còmic i il·lustració: aquest taller està dirigit a nens d'entre 10 i 16 anys, i aprendran a dibuixar els personatges més coneguts del còmic internacional, fer vinyetes i explicar històries curtes.

Dibuix i pintura: una activitat també dirigida a joves de 10 a 16 anys que té l'objectiu de mostrar diferents tècniques de dibuix i pintura, com el llapis, el carbó i l'acrílic, entre d'altres.

Les sessions de tarda es desenvolupen entre un quart de sis i tres quarts de vuit de la tarda, i consten de tres tallers diferenciats:

Robòtica creativa: els participants aprenen a construir i programar robots fets de LEGO, utilitzant diferents sensors. Hi poden participar infants de vuit a 14 anys i té un cost de 110 euros.

Dibuix: l'objectiu d'aquest taller, destinat a joves i adults, és millorar i ampliar coneixements en el món del dibuix. El preu d'aquesta activitat és de 90 euros.

Plàstica en família: aquest taller pretén que pares, mares i fills, a partir dels tres anys, realitzin activitats plegats, desenvolupant treballs de dibuix, pintura i volum. El preu és de 70 euros el primer membre de la família i 30 euros la resta de membres.

Les inscripcions ja estan obertes al web de Pou d'Art i a la recepció del centre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.