Una campanya d'Hora Bruixa visibilitza els cossos de les dones reals


  • Comparteix:

Un dels cartells de la campanya / Foto: Hora Bruixa

Un dels cartells de la campanya / Foto: Hora Bruixa

El col·lectiu feminista i revolucionari Hora Bruixa ha engegat una campanya per combatre la pressió estètica i reivindicar els cossos de les dones reals. La iniciativa fa una crida a totes les dones perquè enviïn fotografies anònimes de parts dels seus cossos i fomentar, així, 'l'alliberament personal i col·lectiu'.

Sota el lema 'Cossos lliures i reals', la campanya posa de manifest que els cossos de les dones dels anuncis, els cartells i els maniquís no s'adeqüen a la realitat. Segons el col·lectiu, aquestes representacions generen frustració i angoixa. Per això, l'entitat ha organitzat una campanya participativa en què demana a les dones que enviïn fotografies del seu cos per mostrar la realitat.

Una de les membres d'Hora Bruixa, Alba Elvira, ha explicat que la campanya sorgeix davant de la necessitat de mostrar cossos reals.

Alba Elvira

La campanya sorgeix de la necessitat de visibilitzar cossos reals. Són cossos amb estries, arrugues, varius i pèls. N'estem orgulloses i no els volem canviar.


Les dones interessades a participar poden enviar les fotografies al correu electrònic horabruixa.stc@gmail.com. El col·lectiu també utilitza el 'hashtag' #SomAixiiPunt a les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.