L'Ateneu demana mobles en bon estat per equipar els nous espais de reunió


  • Comparteix:

L'Ateneu vol obrir nous espais de troba i reunió i necessita condicionar els espais.

L'Ateneu vol obrir nous espais de troba i reunió i necessita condicionar els espais.

L'Ateneu Santcugatenc ha fet una crida a la solidaritat dels santcugatencs per col·laborar en l'equipament dels nous espais de reunió. Davant la manca de recursos propis, l'entitat ha demanat a la ciutadania que porti mobles i material en bon estat, especialment per equipar el segon pis de l'Ateneu de la plaça Pep Ventura.

L'Ateneu ha demanat la col·laboració dels santcugatencs per equipar els seus nous espais de reunió i, davant l'escassetat de recursos propis, ha fet una crida a la ciutadania perquè portin mobles que no facin servir però que es conservin en bon estat. Ho explica la responsable del Casal del Barri, Belén Garcia.

Belén Garcia

L'Ateneu demana la col·laboració dels ciutadans perquè portin mobles que no facin servir per omplir els nous espais


El mobiliari recaptat anirà destinat, principalment, a equipar el nou espai de reunió d'entitats ubicat al segon pis de l'Ateneu de la plaça Pep Ventura. La responsable de l'Ateneu del Casal del Barri, Belén Garcia, considera que a més de ser un gest solidari, donar mobles a l'Ateneu és una bona manera de reciclar.

Belén Garcia

El mobiliari, que ha d'estar en bon estat, anirà destinat al segon pis de l'Ateneu de la plaça Pep Ventura. És una forma de reciclar mobles.


Per col·laborar amb l'equipament de l'Ateneu, només cal trucar al telèfon 93 674 51 95, i concretar una data per portar els mobles a la seu de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.