El CMSC i PCF organitzaran colònies sobre sensibilització d'incendis forestals


  • Comparteix:

El conveni aborda aspectes de sensibilització vers els incendis forestals / Foto: ADF Sant Cugat

El conveni aborda aspectes de sensibilització vers els incendis forestals / Foto: ADF Sant Cugat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i la Fundació Pau Costa i Alcubierre, dedicada a l'ecologia del foc i la gestió d'incendis forestals, han signat un conveni de col·laboració. Un dels primers projectes conjunts fruit d'aquest acord serà l'organització d'unes colònies per a infants de tot el país sobre sensibilització dels incendis forestals.

Els infants podran gaudir d'una setmana de lleure, durant la qual aprendran sobre la gestió del territori per preveure els incendis, les causes d'aquests, les actuacions per fer-hi front i el tipus de focs, entre d'altres.

Aquest és un dels projectes que impulsaran conjuntament fruit del conveni de col·laboració, que han signat el president del CMSC, Francesc Cruces, i el director de la Fundació Pau Costa i Alcubierre, Oriol Vilalta.

La fundació també s'ha compromès a fer difusió dels actes del CMSC emmarcats en la seva temàtica i a organitzar activitats de sensibilització amb les seccions de lleure de l'entitat santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.