L'Ajuntament manté les xifres de les beques menjador i d'escolaritat


  • Comparteix:

Actualment a Sant Cugat hi ha 973 beques actives / Foto: ACN

Actualment a Sant Cugat hi ha 973 beques actives / Foto: ACN

L'Ajuntament ha previst destinar al curs escolar 2015-2016 un total de 873.000 euros en beques menjador i d'escolaritat, i manté les xifres respecte al curs anterior. Aquestes beques s'adrecen a les escoles bressol, al segon cicle d'educació infantil i primària i l'ensenyament secundari obligatori (ESO).

Les beques menjador les poden sol·licitar les famílies dels infants empadronats a Sant Cugat i escolaritzats a qualsevol centre de la comarca sostingut amb fons públics.

Les sol·licituds per accedir a les beques menjador es podran tramitar entre aquest dilluns i el dimarts 26 de maig, mentre que les de les escoles bressol es podran tramitar a partir de la segona setmana de juny.

La xifra aprovada per la junta de govern local es desglossa en tres apartats:

- 253.000 euros destinats a beques menjador per al segon cicle d'educació infantil i primària i ensenyament secundari obligatori (ESO) durant els mesos de setembre a desembre del 2015.

- 450.000 euros de previsió de despesa per als mesos de gener a juny del 2016 corresponents al segon cicle d'educació infantil i primària i ensenyament secundari obligatori (ESO).

- 170.000 euros corresponents a les beques menjador i d'escolaritat de les escoles bressol municipals per al curs 2015-2016.

Actualment, a Sant Cugat, hi ha un total de 973 beques actives, 86 d'escola bressol i 887 de menjador infantil, a primària i secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.