Última setmana del Sant Cugat va de Tapes


  • Comparteix:

Les tapes i les canyes, protagonistes als bars

Les tapes i les canyes, protagonistes als bars

El Sant Cugat va de Tapes continua aquesta setmana amb una ruta de 40 bars i restaurants repartits per tota la ciutat. Fins diumenge, per un preu de 2,50 euros, els participants podran tastar les propostes de cada establiment acompanyades d'un quinto o una canya de cervesa Estrella Damm, l'organitzadora de la proposta juntament amb Gastronosfera.

Els clients poden votar per decidir el premi a la Tapa Popular. Cada establiment disposa d'una butlleta on els consumidors posaran nota al plat. A més, en fer aquesta votació entraran al sorteig d'un sopar per a dues persones a un restaurant amb estrella Michelin.

També es podrà jutjar les tapes a través de la web Gastronosfera.com. En aquesta adreça, hi ha disponible una aplicació per a 'smartphones' i tauletes electròniques que ofereix als usuaris el recorregut detallat amb l'itinerari, les diferents tapes que hi trobaran i el llistat complert dels restaurants i bars.

Els guanyadors en les categories de tapa popular i tapa tècnica, que triarà un jurat professional, participaran a la Tapa de l'Any 2015, on participen creacions dels diferents municipis que organitzen aquesta iniciativa.

La 2a edició de la ruta, que va tenir lloc l'any passat, va servir més de 44.000 tapes en 10 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.