Cavis rep 2.000 euros de Caixa Manresa pel seu projecte 'Autonomia a la llar'


  • Comparteix:

Ha estat un dels projectes premiats dins els ajuts socials 2003.

Ha estat un dels projectes premiats dins els ajuts socials 2003.

La Fundació Cavis rebrà una subvenció de 2.000 euros de Caixa Manresa pel seu projecte 'Autonomia a la llar', una iniciativa destinada a fer un servei a domicili i assessorar persones afectades per malalties neurodegenartives. Aquest projecte ha estat un dels seleccionats dins la convocatòria d'aquest any de Caixa Manresa en Projectes d'Interès Social.

L'objectiu d'aquestes subvencions és ajudar a desenvolupar projectes que tinguin la finalitat de millorar la qualitat de vida dels col·lectius menys afavorits. Amb aquesta voluntat, l'Obra Social de Caixa Manresa ha seleccionat aquest any 106 projectes d'interès social, als que destinarà un total de 260.800 euros.

Entre aquests projectes, destaca el programa 'Autonomia a la llar. Activitats de la vida diària', de la Fundació Cavis de la nostra ciutat. La iniciativa, que ha rebut una subvenció de 2.000 euros, vol donar un servei d'assessorament a domicili a aquelles persones que pateixin alguna malaltia neurodegenerativa. Ho explica Josep Maria Muntané, president de la Fundació Cavis.

Josep Maria Muntané

Visitem les cases dels malalts i els aconsellem en aspectes formals, materials i de comportament de les persones.


Muntané ha valorat molt positivament aquesta subvenció de Caixa Manresa, ja que segons ha dit, fundacions com Cavis solen ser deficitàries ja que els serveis que donen són molt cars però totalment necessaris, i per això han de ser assequibles a qualsevol persona.

En aquest sentit, Muntané ha manifestat la seva indignació per la decisió de la Caixa de Pensions de retirar totalment l'ajuda econòmica que, fins aquest any, concedien a la fundació santcugatenca.

Segons Muntané, aquest és un greuge important pels santcugatencs que necessiten aquests serveis, i a més, no els hi ha donat cap explicació.

Josep Maria Muntané

Penso que la Caixa de Pensions està fent un mal notable a Sant Cugat, i no ens han donat cap explicació real.


El president de Cavis ha volgut agrair, en canvi, l'ajuda de l'Ajuntament de Sant Cugat, de diverses entitats bancàries i també d'entitats i organitzacions com la Creu Roja, entre moltes d'altres, que els ajuden a fer possible el seu projecte del Centre de Dia per a malalts d'Alzheimer o els tallers de memòria, entre d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.