La temporada d'estiu de piscines comença el 20 de juny amb descomptes


  • Comparteix:

Piscina del Parc Central / Foto: TeamPartners

Piscina del Parc Central / Foto: TeamPartners

Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d'Aigües de la Floresta començaran la temporada d'estiu el dissabte 20 de juny i la tancaran el 31 d'agost. Els preus dels abonaments individuals i familiars mantenen els preus de l'any passat i inclouen descomptes d'entre el 35% i el 50%.

Els dos espais organitzen cursets per a nens i joves de tres a 16 anys (iniciació i perfeccionament), adults (en funció del nivell) i classes dirigides. Les inscripcions presencials per als cursets i a les classes dirigides del Parc Central es faran del 9 al 18 de juny (els dimarts i els dijous, d'un quart de set a tres quarts de vuit del vespre) mentre que les inscripcions de la Floresta es faran del 10 al 17 de juny (amb el mateix horari que al Parc Central). En les mateixes dates i horaris, les inscripcions també es poden fer enviant un correu a piscines.pcfl@gmail.com o trucant al 662 654 502.

Horaris d'obertura
- Juny i juliol: de dilluns a divendres d'onze del matí a vuit del vespre. Els caps de setmana i festius, els equipaments tancaran a dos quarts de vuit del vespre.

- Agost: de dilluns a divendres d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre. Els caps de setmana i festius, els equipaments tancaran a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.