Arran Sant Cugat es concentra davant una botiga Movistar en suport als vaguistes


  • Comparteix:

Moment de la concentració

Moment de la concentració

Una quinzena de membres d'Arran s'han concentrat aquest dimecres a la tarda davant la botiga Movistar del carrer de Santiago Rusiñol en suport als treballadors autònoms de l'empresa que mantenen una vaga indefinida des del 7 d'abril. Una dotació dels Mossos ha seguit l'acció dels joves, que han desplegat una pancarta que reprova la rebaixa del preu del treball de les empreses subcontractades per la companyia en plena crisi.

Fa gairebé dos mesos que treballadors de les empreses subcontractades per Movistar duen a terme una vaga indefinida per protestar per les condicions de treball que, segons els afectats, imposa la companyia. Jornades de més de 15 hores i sense dies festius a canvi de salaris d'entre 500 i 800 euros mensuals, són algunes de les queixes dels empleats i que aquest dimecres han exposat els membres d'Arran en una concentració solidària davant la botiga de la companyia al carrer de Santiago Rusiñol.

La membre d'Arran, Laia Baró, ha explicat que cal alçar la veu per donar suport a aquests treballadors.

Laia Baró

Volem mostrar el nostre suport per aquestes persones que deixen de treballar per defensar els seus drets.


La concentració ha durat una hora, aproximadament, i ha començat a les set de la tarda, moment en què els responsables de la botiga han abaixat la persiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.