L'IES Leonardo da Vinci convida els estudiants a informar-se dels seus cicles formatius de grau mitjà


  • Comparteix:

L'IES fa jornada de portes obertes per donar-se a conèixer.

L'IES fa jornada de portes obertes per donar-se a conèixer.

Els joves que vulguin estudiar electrònica, gestió administrativa o informàtica tenen una cita el proper cap de setmana a l'IES Leonardo da Vinci, que celebra unes jornades de portes obertes. Aquest divendres i durant tot el cap de setmana, el professorat d'aquest institut, on també es pot cursar ESO i batxillerat, farà visites guiades a les instal.lacions.

L'institut també ofereix cicles formatius de grau mitjà en Equips Electrònics de consum, Gestió Administrativa, Finances, Sistemes de comunicació i Informàtica, i Projectes de Construcció.
Segons el cap d'estudis de cicles formatius, Òscar Serrano, un dels majors alicients d'aquestes jornades són les xerrades que oferiran empresaris santcugatencs sobre les sortides laborals d'aquests estudis.

Òscar Serrano

Fem un recorregut per les diferents especialitats, i a les xerrades alguns empresaris parlaran de les sortides laborals.


Malgrat que molts estudiants s'informen dels cursos de grau mitjà que ofereix aquest centre a través de la web 'iesleonardodavinci.org', el cap d'estudis, Òscar Serrano, considera que hi ha alguns aspectes de l'institut que només es poden captar a través d'una visita a les seves instalacions. És per això que, al seu parer, les jornades de portes obertes com aquesta poden ser decisives a l'hora d'escollir els cicles formatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.