El Mercat de Torreblanca es prepara per a l'autogestió


  • Comparteix:

El Mercat de Torreblanca ha celebrat aquest divendres el seu 28è aniversari, el darrer com a espai de gestió municipal. A partir del 2016, els paradistes assumiran la gestió del mercat, una etapa nova que volen encetar amb totes les millores completades.

Amb el nou any, els més de 20 comerciants del Mercat de Torreblanca assumiran l'autogestió de l'equipament, ara en mans municipals. Tot i que encara queden alguns serells pendents d'aquesta nova gestió, el president de l'Associació d'Assentadors del Mercat de Torreblanca, Mauricio Cano, ha destacat la importància d'aquesta nova etapa.

Mauricio Cano

Esperem que les despeses s'optimitzin i no dependre de l'Ajuntament. Això és un repte, és una aposta molt arriscada.


En aquest sentit, Cano ha recordat que hereten un equipament amb gairebé 30 anys i per això volen que el traspàs de la gestió es faci amb totes les millores completades. El mercat ja va assumir unes obres de millora el 2006.

De moment, però, el Mercat de Torreblanca ha celebrat aquest divendres el seu 28è aniversari. Cano ha destacat que es tracta d'un equipament que ha crescut amb la ciutat i que espera continuar creixent.

Mauricio Cano

Hem crescut amb el poble. El 1987 no hi havia res, era camp i ara estem envoltats de gent.


Els paradistes han celebrat l'efemèride amb els clients amb una ruleta de premis valorats en més de 4.000 euros i activitats infantils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.