El CPA, content de tenir la FMA a tocar de la caseta de Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la caseta del CPA

Imatge d'arxiu de la caseta del CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) veu amb bon ulls el trasllat de la Festa Major Alternativa (FMA) als Jardins de la Penya Regalèssia, a tocar de la caseta de Festa Major de l'entitat. El president de l'entitat andalusa creu que la proximitat ajudarà a animar les dues propostes de la festa grossa. Enguany, el CPA ha convidat el ballet flamenc de Javier Jurado, els Gin Toni i Dale K Dale per posar ritme a la caseta.

La caseta del CPA s'inaugurarà el primer dia de festa, divendres 26 de juny, i tindrà un any més l'actuació del ballet flamenc de Javier Jurado. Aquell dissabte serà el torn de la rumba de Gin Toni i diumenge agafaran el relleu Dale K Dale. Per la caseta també passaran el Grup Mediterrània, l'Esbart i el grup de ball del CPA. Enguany, el tradicional 'potaje' es trasllada a diumenge i la cloenda serà dilluns.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha assegurat que els santcugatencs podran trobar com cada any menjar, un ambient distès i ball.

Antonio Rodríguez

A la caseta de Festa Major el públic trobarà menjar, s'ho podrà passar bé i oblidar-se dels problemes.


Aquest any, la Festa Major Alternativa s'ubica als Jardins de la Penya Regalèssia, molt a prop de la caseta del CPA. Rodríguez ha valorat que aquest trasllat serà positiu.

Antonio Rodríguez

Crec que ens ajudarem molt. Aniran de la caseta a la Festa Major Alternativa i de la festa a la caseta. No ens farem nosa


Enguany, el CPA té previst canviar la distribució de la caseta de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.