S'obren les inscripcions per participar a la cursa 'Mou-te pel Parkinson'


  • Comparteix:

Logotip de la cursa 'Mou-te pel Parkinson' / Foto: l'ACAP a Sant Cugat

Logotip de la cursa 'Mou-te pel Parkinson' / Foto: l'ACAP a Sant Cugat

Les inscripcions per a la cursa 'Mou-te pel Parkinson' s'obren aquest dilluns a través del portal web Moutepelparkinson.cat, que ja està operatiu. L'activitat, que tindrà lloc el 4 de juliol a la ZEM de la Guinardera, té un cost de 15 euros.

Un seguit d'actes esportius i culturals adreçats a un públic de totes les edats donarà forma a aquesta jornada solidària. La cursa, que tindrà dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i un més llarg de 10, començarà a les nou del matí i finalitzarà amb un esmorzar popular amb un entrepà de botifarra i una beguda.

A partir de les dos quarts d'onze del matí tindrà lloc la marxa d'entitats, on els assistents podran anar passant per les diferents parades de les entitats, acumulant d'aquesta manera metres que se sumaran al còmput final. Cada vegada que una persona o grup passi per l'arribada se'l segellarà i comptabilitzarà els metres que aporta.

A les dotze del matí tindrà lloc un concert que donarà per acabada la diada solidària. La festa finalitzarà amb el recompte dels metres sumats i la quantitat aproximada de beneficis que haurà recaptat l'Associació del Parkinson.

La iniciativa, organitzada per la fundació Paidos i Pim, Pam, Pum, en benefici de l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP), té l'objectiu de sumar els esforços de la societat, les entitats i l'administració per recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia.

Aquells que no participin a la cursa també poden fer aportacions a l'associació a través de la compra de passos simbòlics per cinc euros (un pas), 10 euros (un metre) o 20 euros (un quilòmetre).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.