La Guitza s'acomiada amb una festa emotiva amb regust agredolç


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza s'ha acomiadat aquest divendres amb una festa al Parc de Ramon Barnils on els assistents han pogut gaudir de música en directe i entrepans i begudes. Els membres de l'entitat han explicat que es tracta d'un comiat agredolç, ja que finalitza una tasca que es duu a terme des del 2002, però alhora s'han mostrat animats pel nou projecte de Cal Temerari.

Els membres de La Guitza Noemí Palou i Carles Melgar s'han mostrat orgullosos per la tasca feta pel casal al llarg dels seus 13 anys de vida i esperen que es reconegui la tasca que l'entitat ha fet en àmbits com l'oci, la cultura i la política.

N. Palou / C. Melgar

Hem fet la guitza de totes les maneres i estem molt orgullosos. Hem creat l'alternativa que demostra que un altre Sant Cugat és possible / Ens agradaria que es reconegués l'aportació a l'hora d'establir una alternativa en l'oci, la cultura i la política.


La festa ha tingut les actuacions musicals de Zeks, Markus & Juan, Pubilles Ninja, Dröpools, Impossible To Clean i Pulmon Beatbox. La celebració ha continuat aquest dissabte amb un vermut, una arrossada popular i una subhasta d'objectes i mobles del local.

13 anys d'activitat alternativa
El Casal Popular La Guitza va néixer entre finals del 2002 i principis del 2003 gràcies a l'impuls de Maulets i durant cinc anys va situar la seu al carrer de Sant Martí. Fa set anys que l'entitat va fer un canvi i va ubicar el seu nou local al carrer de Migdia des d'on ha acollit diferents entitats alternatives de la ciutat com Arran, el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat i la PAH, entre d'altres.

Ara deixa d'existir com a entitat amb vida pròpia perquè 's'ha quedat petita', com diuen els seus responsables, i després que a Sant Cugat hagi aparegut un projecte similar 'més gran' i amb la voluntat d'encabir més entitats, casals i caus, en referència a Cal Temerari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.