Troben estable i conscient l'home desaparegut a Can Sant Joan


  • Comparteix:

L'home havia desaparegut per la zona de Can Sant Joan / Foto: Barcelonacatalonia.cat

L'home havia desaparegut per la zona de Can Sant Joan / Foto: Barcelonacatalonia.cat

Troben estable i conscient l'home de 73 anys desaparegut aquest dissabte a la zona de Can Sant Joan, propera a l'escola Pureza de María, segons han confirmat la Policia Local i els Bombers a Cugat.cat. L'home presentava signes de desorientació i deshidratació. Per a la recerca s'han mobilitzat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat, la Policia Local, l'ADF, Protecció Civil i serveis mèdics. El dispositiu de recerca s'ha iniciat a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dissabte i l'home ha estat trobat a dos quarts de set de la tarda.

Després de dues hores, l'home ha estat localitzat al camí dels Caçadors, prop de l'escola Pureza de María. Allà ha estat atès per una ambulància que ha constatat el bon estat, tot i que ha estat traslladat de manera preventiva a l'idcSalud Hospital General de Catalunya.

A l'operatiu de recerca, hi han participat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues de la Policia Local, dues de l'Agrupació de Defensa Forestal, dues de Protecció Civil, una dels Bombers de la Generalitat i una ambulància. També s'ha afegit una dotació de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.