La cervesa artesanal pren la plaça del Rei amb el StQBeer

A partir de dos quarts de cinc, a la plaça del Rei


  • Comparteix:

El StQBeer incorporarà novetats aquest any

El StQBeer incorporarà novetats aquest any

La tercera edició del Festival StQBeer, organitzat per Cerveseria Artesana and Co, reunirà 17 productors de cervesa artesana a la plaça del Rei, entre dos quarts de sis de la tarda i les tres de la matinada. A més de degustar els productes dels cervesers, els assistents podran gaudir també de propostes gastronòmiques i musicals i assistir a un taller d'elaboració de cervesa artesanal.

El festival comptarà amb la presència dels productors de cervesa Traginers, Más Malta, Catalan Brewery, Ilda's, Senglaris, Montseny, la Brava, Tous d'Anoia, L'Arrossa, JK i Moon. Per omplir l'estómac, el StQBeer també tindrà un espai gastronòmic, amb parades de pizzes, tapes, graella i fumats, tant de carn com de peix.

El cerveser artesanal Pablo Vijande, una de les referències a Catalunya i productor de la cervesa Montseny, impartirà un Taller Kitchen-Beer per produir cervesa a casa a partir de les sis de la tarda. En una entrevista a Cugat.cat, Guim Jané, de l'organització, ha dit que aquest taller és una activitat interessant per a les persones que vulguin saber més de l'elaboració de les cerveses.

Guim Jané

El cerveser Pablo Vijande farà aquest taller que és molt interessant per a les persones que mai han vist el procés d'elaboració de la cervesa i els ingredients que s'utilitzen


L'activitat estarà amenitzada amb concerts nocturns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.