Arrenca la 1a Mostra de Turisme per ajudar els joves a viatjar


  • Comparteix:

Casal TorreBlanca, escenari de la Mostra de Turisme Jove / Foto: Localpres

Casal TorreBlanca, escenari de la Mostra de Turisme Jove / Foto: Localpres

La Mostra de Turisme Jove, una iniciativa de l'Oficina Jove de Sant Cugat, arrenca aquest dilluns amb l'objectiu de posar facilitats als joves perquè puguin viatjar. Es tracta de la primera edició d'aquesta mostra i ofereix diverses activitats i serveis d'informació i assessoria adreçats als joves a partir de 16 anys, entre les quals destaca un taller d'anglès per viatjar totalment gratuït.

Les activitats de la iniciativa comencen el 2 de juliol a les sis de la tarda amb la conferència 'Interrail, tot un món al teu abast', on se sortejaran dos tiquets d'Interrail. El programa continua el dimarts 7 de juliol a les sis de la tarda amb la xerrada 'Què cal tenir en compte abans de marxar de viatge?'. Aquest mateix dia comença un taller d'anglès dirigit a aquells que vulguin viatjar i que compta amb dues sessions complementàries, el 7 i el 9 de juliol de dos quarts d'onze a dotze del matí.

L'Oficina Jove ofereix una guia pràctica de butxaca de viatges i un servei de cita prèvia a l’Assessoria de Mobilitat Internacional individualitzada, a més de facilitar l'ajuda en la tramitació de carnets, ordinadors d'autoconsulta, un estand fix amb informació diversa sobre múltiples destinacions turístiques i una hemeroteca amb revistes de viatges a arreu del món.

L'espai també ha organitzat el concurs a la xarxa social Instagram #OHquinestiu. El guanyador obtindrà una experiència 'Fent País' valorada en 120 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.