El Vintage Market del Mercantic només se celebrarà el primer diumenge de mes


  • Comparteix:

Una parada del Vintage Market

Una parada del Vintage Market

El Vintage Market del Mercantic, que se celebrava tots els diumenges, redueix la seva freqüència al primer diumenge de cada mes a partir d'aquest cap de setmana. Es tracta d'una mesura que han pres els responsables de l'espai per tornar a potenciar els orígens del Mercantic com a centre d'antiguitats i brocanters. D'aquesta manera l'avinguda de Graells només quedarà tallada al trànsit el primer diumenge de mes.

El president de l'Associació Cultural El Siglo, Octavi Barnils, ha explicat que aquest canvi es deu a la voluntat de desmarcar-se de la tendència general dels mercats. Així, el Mercantic optarà per la qualitat i no per la quantitat per ser fidel al seu esperit fundacional.

Octavi Barnils

Intentarem optar més per la qualitat que per la quantitat. Ens volem desmarcar d'aquesta tendència de fer mercats i mercadets cada cap de setmana a tot arreu. Aquest no és l'esperit fundacional del Mercantic. És difícil, però ho volem intentar per rigor professional.


A partir d'ara, la resta de diumenges el Mercantic oferirà el tradicional mercat d'antiguitats i brocanters. El proper Vintage Market tindrà lloc el diumenge 4 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.