Conesa demana a Valoriza readmetre l'acomiadat durant una baixa laboral


  • Comparteix:

Els treballadors de la neteja viària volen millorar les seves condicions laborals

Els treballadors de la neteja viària volen millorar les seves condicions laborals

L'alcaldessa, Mercè Conesa, demana a Valoriza, empresa que s'encarrega de la neteja viària de Sant Cugat, que readmeti el treballador acomiadat durant una baixa laboral per malaltia. En una carta a la qual ha tingut accés Cugat.cat, Conesa remarca a la companyia que no procedeix acomiadar un empleat en aquestes circumstàncies.

La carta de Conesa arriba després que els treballadors de la neteja dels carrers hagin sol·licitat al departament de Treball començar una vaga indefinida a partir del 26 de juny. Els empleats demanen que es compleixi el contracte que van signar amb el consistori que garantia mantenir el nombre de llocs de treball amb les mateixes condicions que en la concessió anterior.

Els treballadors afegeixen que se'ls ha sancionat de forma indeguda, fins i tot amb l'acomiadament del company en situació de baixa laboral. En aquest sentit, Conesa afirma a la missiva que constata 'el descontentament general dels treballadors per l'elevat nombre de sancions disciplinàries imposades' i remarca que sovint 'no estan prou justificades ni fonamentades'. Per això, insta Valoriza a posar remei a aquesta situació 'millorant les condicions i revisant els protocols d'imposició de sancions perquè estiguin justificades i motivades'.

Conesa també es posa a disposició de l'empresa per analitzar aquestes qüestions per garantir el funcionament correcte del servei a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.