Les pastisseries esperen augmentar les vendes de coques per Sant Joan


  • Comparteix:

Coques de Sant Joan de la pastisseria Sàbat

Coques de Sant Joan de la pastisseria Sàbat

Les pastisseries de Sant Cugat esperen un augment en la venda de coques d'enguany, a diferència de l'any passat quan la revetlla es va celebrar en dilluns i les vendes es van veure afectades per la marxa dels santcugatencs pel pont. Segons els establiments consultats per Cugat.cat, les coques més venudes aquest 2015 són les de fruites, crema i llardons.

Els pastissers de Sant Cugat es mostren optimistes pel que fa al nombre de coques que es vendran per a la revetlla de Sant Joan. Aquest any la celebració del solstici d'estiu serà en dimecres i per això el gremi confia que els santcugatencs es quedin a la ciutat, tal com han explicat el mestre pastisser Jaume Sàbat i l'encarregada de l'establiment Petritxol, Núria Júlia.

Jaume Sàbat i Núria Júlia

Estem fent una mica més de producció que l'any passat ja que la revetlla cau en dimecres i la gent no marxa. Això és bo per a nosaltres. / Aquest any esperem augmentar les vendes en proporció a l'anterior perquè la festa cau a finals de setmana i la gent no marxa. Crec que treballarem una mica més.


Tot i que les pastisseries de la ciutat ofereixen anualment alguna novetat com la coca de 'cues de cirera' de la pastisseria Sàbat o la farcida de xocolata del Petritxol, Sàbat i Júlia expliquen que les coques més sol·licitades són les de fruita confitada, crema i llardons.

Jaume Sàbat i Núria Júlia

La coca que més es ven és la típica de briox i fruita confitada. / La coca que més agrada és la tradicional de briox de fruita, la farcida de crema i la de llardons.


Pel que fa a la previsió, els santcugatencs ja han començat a fer els seus encàrrecs tot i que molts esperen al mateix dia de la revetlla per anar a comprar la coca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.