La Festa Major afectarà la circulació viària del 26 al 29 de juny


  • Comparteix:

La Festa Major alterarà la circulació viària entre el 26 i el 29 de juny

La Festa Major alterarà la circulació viària entre el 26 i el 29 de juny

La Festa Major obligarà a tallar l'accés de vehicles a sis carrers de la ciutat durant els quatre dies de festa grossa. A més, els seguicis i les activitats de carrer provocaran altres talls puntuals de trànsit a carrers i places de Sant Cugat.

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d'enguany, la circulació de vehicles a Sant Cugat es veurà afectada en alguns punts.

Afectacions permanents del 26 al 29 de juny

Quedaran tallats al trànsit:
- Avinguda de Cerdanyola (a partir de la rotonda d'entrada des de Cerdanyola).
- Carrer de la Creu
- Rambla del Celler (des del carrer de Cèsar Martinell fins al carrer de Francesc Moragas).
- Esport al carrer i Festa Major Alternativa (carrer d'Abat Armengol, des del carrer Indústria fins l'avinguda de Francesc Macià).
- Fira d'atraccions, pendent de confirmar (carrer de Carrasco i Formiguera des de Can Juli fins al Camí Vell de Sabadell. Camí Vell de Sabadell fins a l'avinguda de Francesc Macià).

Talls de carrers puntuals:
Divendres 26 de juny
- A partir de dos quarts de set de la tarda amb motiu de l'inici del seguici es tallarà la circulació a l'avinguda de Cerdanyola (a partir del passeig de Torreblanca), el carrer de Francesc Moragas desviarà la circulació pel carrer Dos de Maig i quedarà tallada al trànsit la Rambla del Celler.

- A partir de dos quarts de nou del vespre el Correfoc Infantil desfilarà per la plaça d'Octavià, el carrer de Plana de l'Hospital, el carrer de la Fàbrica, el carrer de Santa Anna, el carrer de Castillejos, el carrer de Sant Martí, el carrer de Sabadell, la plaça de Sant Pere, l'avinguda Catalunya, l'avinguda de Rius i Taulet, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Gorina i el carrer de Santiago Rusiñol. Aquests carrers quedaran tallats al trànsit durant la celebració d'aquesta activitat.

Dissabte 27 de juny
- A partir de les sis, la cercavila dels gegants obligaran a tallar al trànsit la plaça de la Vila, la Rambla del Celler, el carrer de Sant Bonaventura, el carrer Xerric, la plaça de Barcelona, el carrer de Sant Antoni, carrer de Valldoreix, carrer de Villà, carrer Àngel Guimerà, plaça de Lluís Millet, carrer Valldoreix, plaça del Doctor Galtés, avinguda Anselm Clavé, avinguda Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d'Octavià.

- Des de tres quarts de vuit del vespre fins tres quarts de deu de la nit se celebra la baixada de carros que tallarà la circulació de l'avinguda de Francesc Macià (en ambdós sentits de la marxa) i la Rambla del Celler (cruïlla amb Francesc Macià).

- A les deu de la nit començaran els sopars a la fresca i música en viu que obliguen a restringir la circulació al carrer de Rosselló (alçada carrer de Valldoreix) des de les nou del vespre fins a les dues de la matinada.

- A dos quarts d'onze de la nit, es dóna el tret de sortida del correfoc que circularà per la plaça d'Octavià, el carrer de Plana de l'Hospital, el carrer de la Fàbrica, el carrer de Santa Anna, el carrer de Castillejos, el carrer de Sant Martí, el carrer de Sabadell, la plaça de Sant Pere, l'avinguda Rius i Taulet, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Gorina, el carrer de Sant Ramon, la Rambla del Celler, el carrer del Carme, el carrer de Santiago Rusiñol i acabarà a la plaça d'Octavià. Aquests indrets quedaran tancats al trànsit.

Diumenge 28 de juny
- A partir de les set del matí la pedalada en BTT obliga a tallar el trànsit a l'avinguda de les Corts Catalanes fins la plaça del Rotary.
- Amb motiu del concurs d'arrossos la plaça de Barcelona i tots els seus accessos, excepte el carrer de Vinyoles i el carrer de Sant Antoni des de Francesc Moragas quedaran restringits al trànsit des de les deu del matí fins a les cinc de la tarda.
- A dos quarts de dotze del matí la matinada bastonera obligarà a tallar intermitentment la plaça d'Octavià, el carrer de Plana de l'Hospital, el carrer de Sant Esteve, la plaça de Pep Ventura, el carrer de Sabadell, la plaça de Sant Pere, el carrer d'Enric Granados, l'avinguda de Rius i Taulet, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça d'Octavià.

Dilluns 29 de juny
- Amb motiu del seguici de Sant Pere es tallaran els carrers del recorregut que són: la Rambla del Celler, l'avinguda de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet i l'avinguda de Catalunya.
- A partir de tres quarts d'onze de la nit, el castell de focs afectarà la circulació del Parc Turó de Can Mates i les vies colindants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.