Les obres a l'entorn del Volpelleres Centre comencen dimarts que ve


  • Comparteix:

El Volpelleres Centre / Foto: Promusa

El Volpelleres Centre / Foto: Promusa

Les obres d'adequació viària a l'entorn de l'edifici de Volpelleres Centre començaran dimarts que ve amb motiu de la construcció d'una rotonda entre les avingudes de la Clota i Can Bellet i el carrer d'Antoni Bell. L'actuació s'allargarà fins al 30 d'agost i servirà per facilitar l'accés al nou supermercat Mercadona, que s'ubicarà en aquest espai. L'objectiu final és descongestionar el trànsit de la rotonda que uneix l'avinguda de la Clota amb la Ronda Nord.

Los obres tindran lloc del 30 de juny al 30 d'agost i hi haurà restriccions en la circulació. Del 30 de juny al 2 d'agost només hi haurà restriccions per als vehicles que baixin pel lateral de l'avinguda de la Clota, que no es podran incorporar directament a l'avinguda de Can Bellet. Per accedir-hi, hauran de passar pel carrer de Pere Calders. Les obres continuaran fins al 30 d'agost, però no hi haurà cap restricció en la circulació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.