Sant Cugat tanca la revetlla amb una detenció i una vintena d'incendis menors


  • Comparteix:

Estat en el qual han quedat alguns dels 12 contenidors cremats durant la nit de Sant Joan

Estat en el qual han quedat alguns dels 12 contenidors cremats durant la nit de Sant Joan

Sant Cugat ha tancat la nit de Sant Joan amb la detenció d'una persona per agressió i alteració de l'ordre públic. La Policia Local ha detingut l'home a prop del Monestir, després de rebre un avís que explicava que l'individu, en estat ebri, estava increpant un grup de joves. Durant la detenció, diversos policies han estat també agredits, tot i que ningú no ha patit lesions. Durant la nit, a més, s'han cremat una dotzena de contenidors i els Bombers han hagut d'apagar una desena més de petits focs a matolls i papereres.

L'home detingut ha estat atès, primer, pels Serveis d'Emergències Mèdiques per l'estat ebri en el que es trobava, segons ha explicat l'inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, a Cugat.cat. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la detenció i passarà a disposició judicial per un delicte de desordre públic i agressió.

Josep Maria Escarré

Els serveis mèdics l'han atès i després passarà a disposició judicial. Quan els policies han intervingut en la detenció han estat agredits per aquesta persona.


Escarré ha afegit que la nit ha transcorregut amb una vintena de sortides més per atendre els diversos focs que s'havien provocat a diferents punts de la ciutat. En aquest sentit, ha detallat que s'han cremat 12 contenidors i quatre papereres i s'han incendiat, també, cinc zones de matolls i tres parts exteriors de cases particulars. A més, han patit danys, a causa de petards, un fanal, un quadre elèctric i una bústia.

D'altra banda, la Policia Local ha rebut sis trucades amb queixes veïnals, que han pogut ser ateses sense més problemes. Els serveis d'emergències també han hagut d'apagar tres fogueres que no estaven autoritzades. Al conjunt de Sant Cugat, només s'havien donat permís per fer dues fogueres.

Durant la nit, cap persona ha resultat ferida ni s'ha registrat cap accident de trànsit. Els controls d'alcoholèmia i drogues s'han desenvolupat amb normalitat, en una nit excepcional com la de Sant Joan.

Escarré ha destacat, sobretot, la col·laboració de voluntaris de l'Agrupació per la Defensa Forestal (ADF), Protecció Civil, Creu Roja i el grup d'autoprotecció de Sol i Aire, que 'sense tots ells no hagués estat possible atendre tots els incidents de Sant Cugat', com ha dit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.