DonaInformació obre el període de subvencions a projectes que fomentin la igualtat de gènere


  • Comparteix:

El termini de sol·licitud acaba el proper 21 de maig.

El termini de sol·licitud acaba el proper 21 de maig.

L'Ajuntament ha obert el termini per sol·licitar una subvenció del servei municipal DonaInformació per aquest any 2004. L'objectiu d'aquestes ajudes, que poden arribar als 3.800 euros, és potenciar els projectes destinats a la prevenció de la violència domèstica, la sensibilització per la igualtat o la conciliació de la vida laboral i familiar.

Fins el dia 21 d'aquest mes, les entitats que ho vulguin poden presentar la seva sol·licitud per optar a una d'aquestes subvencions del servei DonaInformació.

Aquestes ajudes, que s'atorguen des del naixement d'aquest servei, ara fa 4 anys, volen ajudar a potenciar aquells projectes o activitats que, entre d'altres coses, treballin per eradicar la violència domèstica o que promoguin la igualtat entre homes i dones. Segons la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, aquestes subvencions tenen 5 objectius molt clars.

Marta Subirà

Hi ha cinc objectius: per exemple, projectes que treballin per la prevenció de la violència domèstica o que promoguin la consiciència social d'igualtat.


Subirà ha explicat també que habitualment opten a aquestes subvencions els col·lectius de dones del municipi com el grup Atena, Les dones de la Creu d'en Blau o el grup Sabores del Mundo de l'Ateneu.

Pel que fa als projectes pels que demanen una ajuda, solen ser algunes de les iniciatives programades dins la seva activitat habitual, com xerrades o exposicions.

Marta Subirà

Solen ser propostes que s'emmarquen dins la seva activitat habitual, però en presenten alguna per optar a la subvenció.


Per presentar la sol·licitud, cal recollir l'imprès corresponent a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la plaça Barcelona, a la Casa Mònaco o a les oficines descentralitzades dels districtes. El termini màxim per presentar la proposta és el 21 de maig, i les ajudes poden arribar fins al 3.800 euros

A banda de les subvencions, a finals d'aquest any es tornarà a convocar la Beca biennal de Recerca DonaInformació. Recordem que el darrer projecte premiat va ser un treball sobre la participació política de la dona a Sant Cugat, que es presentarà ja complert el proper mes d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.