Alba Escolà, guanyadora del cartell de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell guanyador de la Festa Major de Valldoreix d'aquest any

Cartell guanyador de la Festa Major de Valldoreix d'aquest any

La valldoreixenca Alba Escolà és la guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix que se celebrarà del 16 al 20 de setembre. El cartell, protagonitzat per un ocell pit-roig, ha estat escollit entre les 17 propostes presentades. El cartell anunciarà la Festa Major del territori i la seva autora serà guardonada amb un premi de 750 euros.

L'acompanyen els cartells de Sònia Martínez, en la modalitat B en la qual participaven joves de 14 a 17 anys i el de Maria Ripol, de la modalitat C, que inclou les propostes d'infants de sis a 13 anys. Aquestes darreres obres seran premiades amb 450 euros i material de belles arts valorat en 450 euros respectivament. A més es publicaran al llibret de la Festa Major.

L'alumne de taller de pintura del Casal de Valldoreix i membre del jurat, Ramon Rimbau, ha destacat que la tasca d'escollir un guanyador ha estat difícil per la diferència d'edat entre els participants.

Ramon Rimbau

Ha estat una mica difícil perquè hi ha una diferència d'edat molt notable i n'hi ha que són molt professionals i n'hi ha que són fets per nens petits. Clar, costa molt interpretar-ho i escollir-ho. No sé si hem estat prou justos però algú ha de ser el guanyador.


A diferència de les edicions anteriors, el jurat no estava format per experts en pintura i belles arts sinó per valldoreixencs actius en la vida cultural del territori. Han format el tribunal el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló; l'alumne de taller de pintura del Casal de Valldoreix Ramon Rimbau; el president de l'Associació de VeÏns Vall d'Or, Agustín Nomdedeu; el president de l'associació Valldoreix Espais Natural (VEN), Afons Romero, i el president de l'Associació de Veïns la Serreta, Carles Castro.

Amb tots els cartells presentats es farà una exposició al Biblioaccés Vall d'Or de Valldoreix del 19 al 30 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.