Unes 300 persones gaudeixen del Tast de Vins al Claustre

Nou cellers han apropat les seves varietats


  • Comparteix:

Els assistents guadint del tast de vins al Claustre del Monestir

Els assistents guadint del tast de vins al Claustre del Monestir

La 16a edició del Tast de Vins al Claustre, organitzada per Vins Noe, ha aplegat uns 300 assistents al Claustre del Monestir. Nou cellers han presentat les seves varietats de vi negre, blanc, d'agulla i també cava, amb presència de denominacions d'origen de Catalunya, de l'Estat espanyol i també d'Alemanya. Durant tota la vetllada el jazz ha estat l'acompanyant amb el grup Bardagí, García i Colomer trio.



Els cellers participants són Celler Laurona (Montsant), Celler Mas Garcia Muret (Costers de Segre), Bodegas Roda (La Rioja), Hospital de Sant Joan Baptista (Garraf), Llopart (Penedès), Bodegas Sumarroca (Penedès), Cérvoles Celler (Costers de Segre), Terraprima (Massís del Garraf). A més, com a novetat d'enguany, el celler Weinhaus Barzen de la conca del riu Mosel.

El gerent de Vins Noe, Oleguer Martí, creu que ha estat un encert rebaixar el nombre d'assistents per poder gaudir més del tast.

Oleguer Martí

Aquest any es respira un ambient més tranquil i relaxat. Hem rebaixat l'assistència i així la gent pot gaudir més.


L'organització vol donar continuïtat per a properes edicions d'aquesta modalitat més tranquil·la de tast perquè dóna als assistents l'oportunitat de comentar els vins amb els responsables dels cellers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.