Més de 2.300 persones participen al Concurs d'Arrossos de Festa Major

Atlhètic Quets revalida el títol del Concurs d'Arrossos


  • Comparteix:

Un cop feta la paella, era moment de gaudir-la

Un cop feta la paella, era moment de gaudir-la

Atlhètic Quets repeteix el triomf de l'any passat i guanya la 35a edició del Concurs d'Arrossos de Festa Major organitzat pels Amics i Veterans de la Penya Regalèssia. La cita ha reunit 129 paelles i més de 2.300 persones. La plaça de Barcelona i els seus voltants s'han omplert aquest diumenge amb arrossos de tota mena en un dels actes més multitudinaris de Festa Major.



Com és habitual, els participants s'han entregat a fons en la preparació de les paelles, alguns amb més èxit que d'altres, repartits en els diversos horaris que havia preparat l'organització per evitar aglomeracions a l'hora d'entregar els arrossos.

El podi dels guanyadors l'ha completat la Penya Caribenya com a tercer classificat i Maxi Gambetes com a segon. El Concurs d'Arrossos és un dels actes amb més acceptació popular i, tot i acumular ja 35 edicions, no deixa de créixer any rere any.

El membre de la Penya Regalèssia Joan Gómez destaca que els joves participen en un acte que, sobretot, busca reunir colles d'amics per davant de la qualitat gastronòmica.

Joan Gómez

És molt important que hi hagi gent jove. Es tracta de trobar-se tothom, no som exigents amb els arrossos.


L'anècdota de la jornada l'ha protagonitzat un dels equips, que s'ha avançat a la guerra d'aigua i ha mullat l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.