Recasens veu probable que Hereus UDC 1931 es converteixi en partit


  • Comparteix:

Joan Recasens / Foto: Flickr de CiU

Joan Recasens / Foto: Flickr de CiU

El diputat Joan Recasens veu probable que la plataforma Hereus UDC 1931, de la qual forma part, esdevingui un partit polític per concórrer a les eleccions del 27S. Recasens, que ha estat suspès de militància aquest dilluns juntament amb set membres més del partit, ha explicat que no renunciarà a l'acta de diputat, ja que en les darreres eleccions CDC i UDC defensaven el mateix projecte i el mateix president.

Recasens ha explicat a Cugat.cat que té la sensació que és el partit qui ha canviat la seva postura respecte els objectius que defensava la federació, ja dissolta, però que ell està al mateix lloc.

Joan Recasens

Ens vam presentar fa tres anys amb un programa, un president i uns objectius i ara estem al mateix lloc. Tinc la sensació que és el partit qui s'ha mogut.


El 12 de juliol la plataforma Hereus UDC 1931 decidirà en una trobada amb els seus membres si es constitueix com un partit polític per concórrer a les eleccions del 27S, un escenari que Recasens veu com a 'probable'.

Joan Recasens

Si la gent que està amb nosaltres així ho creu, és probable que fem el pas per ser un partit polític. Direm el què el dia 12.


Aquest dilluns el comitè de govern d'UDC va acordar obrir un expedient disciplinari a vuit persones i aplicar com a mesura cautelar la suspensió de militància. Els afectats són Núria de Gispert, Antoni Castellà, Titon Laïlla, Mercè Jou, Elena Ribera, Josep Maria Martorell, Marta Vidal i Joan Recasens. El número dos d'unió, Ramon Espadaler, ha deixat a la consciència dels militatns suspesos entregar o no l'acta de diputat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.