Les obres de la Casa Jaumandreu, que gestionarà l'Ateneu, estan en marxa


  • Comparteix:

La Casa Jaumandreu està ubicada a l'avinguda de Gràcia

La Casa Jaumandreu està ubicada a l'avinguda de Gràcia

Les primeres obres de rehabilitació de la Casa Jaumandreu, ubicada a l'avinguda de Gràcia, ja estan en marxa i s'acabaran entre finals d'aquest mes i principis d'agost. Els treballs consisteixen en l'enderroc d'envans -per crear una nova distribució interior per obtenir una gran sala a cada una de les dues plantes- i en la redistribució de les instal·lacions d'acord amb les peticions fetes per l'Ateneu Santcugatenc, que gestionarà l'espai. Les obres, amb un cost de 14.386 euros per a l'Ajuntament, van a càrrec de l'empresa Brick Serveis d'Interiorisme.

Després de signar un contracte de cessió indefinida de l'espai municipal cap a l'Ateneu, en fase encara d'exposició pública, ara el consistori i l'entitat santcugatenca estan, segons fonts municipals, en converses per signar un segon conveni per integrar els cursos i tallers de l'entitat a la programació de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP). En aquest conveni també es preveu arribar a un acord de quatre anys per unificar totes les subvencions que rep l'entitat.

Els acords, que passaran pel ple municipal entre juliol i octubre, tenen la intenció, a més, que la Casa Jaumandreu es converteixi també amb seu d'altres entitats de la ciutat, com la Societat Coral La Lira i l'Oncolliga, entre d'altres.

La data d'obertura de l'espai encara està, però, per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.