L'Escola d'Informàtica Tomàs Cerdà fa 25 anys amb més de 1.000 graduats


  • Comparteix:

L'Escola Universitària d'Informàtica Tomàs Cerdà, ubicada a Sant Cugat i adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), celebra el 25è aniversari amb més de 1.000 estudiants graduats en aquest temps. El centre educatiu assegura que tots els seus titulats tenen feina i que un 88% tenen contracte indefinit. L'escola ha celebrat aquest divendres l'efemèride amb una jornada en què han participat representants de la Generalitat, l'Ajuntament i de la UAB.

Un dels participants d'aquesta jornada ha estat el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el santcugatenc Jordi Puigneró, que ha impartit una xerrada on ha parlat de la importància de les TIC com a estructura d'estat. En conseqüència, Puigneró creu que cal tenir gent preparada per a aquest futur i ha posat en valor la tasca de les Escoles Universitàries Gimbernat en aquest camp.

Jordi Puigneró

Les TIC seran les infraestructures estratègiques del segle XXI. Necessitem tenir gent preparada i la tasca que fa la Gimbernat és fonamental.


Per la seva banda, el director la Gimbernat, Anselm Barbeta, s'ha mostrat satisfet pels 25 anys de formació de professionals de la informàtica que ha dut a terme el centre.

Anselm Barbeta

Valorem positivament per al país i per a Sant Cugat la tasca de la Gimbernat durant aquests 25 anys.


L'acte també ha tingut la presència de la regidora d'Educació, Esther Salat.

25 anys de formació informàtica
Les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà van iniciar la seva oferta formativa el 1974 amb els estudis universitaris d'Infermeria, però no va ser fins al 1990 quan van començar a impartir titulacions relacionades amb les TIC a l'Escola Universitària d'Informàtica Tomàs Cerdà. Més enllà d'aquest camp, el centre també té una oferta de màsters i formació continuada en Disseny multimèdia, Gestió de projectes, SAP, Business Intelligence i un Master Universitari en Gestió de la Informació i el Coneixement en l'Àmbit de la Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.