L'estiu arriba a la ràdio de Sant Cugat amb una programació especial


  • Comparteix:

L'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

L'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

La ràdio de Cugat.cat, al 91.5 FM, continua fent companyia aquest estiu amb una programació especial que engega motors aquest dilluns. L'emissora del grup multimèdia proposa una temporada d'estiu fresca amb espais de música, actualitat i oci.

Els matins dels dilluns a divendres s'animen amb 'La ràdio amb samarreta', un nou espai de nou a una del migdia que combina música i seccions d'actualitat. Agafa el relleu el programa informatiu 'Notícies en xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local, seguit de la millor selecció musical del 'Jukebox' i 'La tarda', que començarà a les quatre.

A partir de les set de la tarda, arriba 'Sendes', un programa sobre camins i excursions per Catalunya. A les vuit serà el moment per a 'Tal dit, tal fet', un nou programa a la graella de Cugat.cat sobre informació social. A partir de les nou del vespre, és el moment d'alguns dels programes temàtics que s'han escoltat aquesta temporada a l'emissora local com 'Música.cat' (els dilluns), 'Música local' (els dimarts), 'L'hora del jazz' (els dimecres), 'Bona nit Sant Cugat' (dijous) i 'L'altra cara de la lluna', ara els divendres.

Els segueixen a partir de les deu de la nit el 'Jukebox de nit' (els dilluns), el 'Ruta 66' (els dimarts i dijous), el 'Cafè Brasil' (els dimecres) i 'Rock'n' clàssics' (els divendres). Tanquen el dia 'Can Tuyus', i 'Jukebox de matinada'.

Als caps de setmana s'incorporen al matí 'L'hora del conte', els dissabtes i diumenges de nou a deu del matí, i 'Famílies i escola', els dissabtes de deu a onze del matí. Els dissabtes, a partir de les onze del matí, arriben els millors moments de 'La ràdio en samarreta', i els diumenges, el 'Música.cat', 'Roda d'amics' i 'L'hora del jazz'. Repeteixen en els vespres dels caps de setmana 'Sendes', 'Rock'n' clàssics' i 'Can Tuyus', als quals s'afegeixen 'Del Paral·lel a Broadway' i el nou espai 'Moments d'òpera'.

Tot plegat per oferir una programació variada en estils musicals, combinats amb informació i actualitat. A partir del 27 de juliol, s'incorporaran nous continguts a la graella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.