'País Km 0' s'incorpora a la programació d'estiu de la ràdio de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de l'estudi de Cugat.cat

Imatge de l'estudi de Cugat.cat

La versió radiofònica del programa de La Xarxa de Comunicació Local 'País Km 0' arrenca el seu viatge aquest dilluns i es pot seguir a través del 91.5 FM d'onze del matí a una del migdia. D'aquesta manera, el nou espai s'incorpora a la programació d'estiu de la ràdio de Sant Cugat, que fins al 6 de setembre aposta per la música i l'actualitat.

Des d'aquest dilluns, la graella de la ràdio de Cugat.cat arrenca de bon matí amb la millor selecció musical. A partir de les onze, l'emissora connecta amb el programa radiofònic 'País Km 0'. Agafa el relleu, d'una a dues del migdia, el 'Música.cat' i la informació amb 'Notícies en xarxa'.

La música també és la protagonista de les tardes d'estiu a la ràdio de Sant Cugat amb 'Jukebox' i els programes temàtics. A partir de les nou del vespre, és el moment de 'Música.cat' (els dilluns), 'Música local' (els dimarts), 'L'hora del jazz' (els dimecres), 'Bona nit Sant Cugat' (dijous) i 'L'altra cara de la lluna' (els divendres).

Els segueixen a partir de les deu de la nit el 'Jukebox de nit' (els dilluns), el 'Ruta 66' (els dimarts i dijous), el 'Cafè Brasil' (els dimecres) i 'Rock'n' clàssics' (els divendres). Tanquen el dia 'Can tuyus', i 'Jukebox de matinada'.

Els caps de setmana la programació arrenca amb 'L'hora del conte', els dissabtes i diumenges de nou a deu del matí. Els dissabtes, a partir de les deu del matí, és el moment del 'Música.cat', i els diumenges d'una selecció del 'Roda d'amics' , 'L'hora del jazz' i 'Cafè Brasil'. Repeteixen en els vespres dels caps de setmana 'Jukebox', 'Rock'n' clàssics' i 'Can tuyus', als quals s'afegeixen 'Del paral·lel a Broadway' i 'Moments d'òpera'.

A partir de dilluns 7 de setembre, arrencarà la nova temporada de la ràdio de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.