El magazín d'estiu 'País Km 0' arrenca un nou viatge per Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del 'País Km 0' de l'estiu passat / Foto: La Xarxa

Imatge d'arxiu del 'País Km 0' de l'estiu passat / Foto: La Xarxa

El magazín d'estiu 'País Km 0' de La Xarxa de Comunicació Local torna aquest dilluns a les televisions locals, entre elles Cugat.cat que l'emet per 'streaming' a través del seu web. L'espai, que es va estrenar l'estiu passat, viatjarà per les 42 comarques catalanes en 45 noves cites. El programa presentat per la santcugatenca Marina Romero arrenca la seva ruta a les sis de la tarda des de la Pobla de Segur.

L'espai manté la seva aposta per oferir un programa diari d'entreteniment, itinerant i en directe. Enguany, 'País Km 0' passarà per les festes majors d'Arenys de Mar, Pallejà, Riudecanyes i Llavorsí, entre d'altres, així com per municipis com Mura, Rupit i Tossa de Mar. Una ruta que repeteix to amb entrevistes, reportatges i connexions en directe amb altres poblacions, però que tindrà un format per a televisió i ràdio diferenciat.

El magazín, que està dirigit per Txus Medina, també es pot seguir per les xarxes socials amb els comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0 i amb l'etiqueta #paiskm0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.