La cursa solidària 'Mou-te pel Parkinson' s'estrena amb més de 150 participants


  • Comparteix:

Més de 150 persones s'han sumat aquest dissabte a la 1a cursa solidària i jornada familiar 'Mou-te pel Parkinson', que s'ha celebrat a la ZEM de la Guinardera. A la cursa, els corredors han triat entre fer una o dues voltes al circuit de cinc quilòmetres que arribava fins a Volpelleres. A més, també s'ha fet una Marxa d'Entitats on diversos col·lectius han ofert activitats per ajudar a la recaptació de diners per lluitar contra el Parkinson.

Es tracta d'una iniciativa organitzada per la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson, Paidos i Pim Pam Pum, amb l'objectiu d'aconseguir fons per a la lluita contra la malaltia.

Amb aquest objectiu, la jornada ha arrencat amb una cursa solidària amb 102 inscrits i s'ha completat amb la Marxa d'Entitats. Durant tot el matí, hi ha hagut activitats per tots els gustos a la Guinardera. Els participants han hagut de sobreposar-se a la forta calor, però no han deixat de participar als jocs i tallers organitzats per les diverses entitats. Hi ha hagut presència de clubs esportius, com el Patí Hoquei Club Sant Cugat, l'Olímpyc Floresta i el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, entre d'altres, però també hi han tingut espai els jocs tradicionals.

El president de Pim Pam Pum, Jordi Calm, ha agraït la presència de la gent i, especialment, de les entitats que hi han col·laborat.

Jordi Calm

Ens han ajudat i ens han acompanyat durant tot el procés. Sense elles no hagués estat possible. També hem d'agrair a la gent que un 4 de juliol amb aquesta calor hagin vingut aquí a ajudar.


Durant la jornada hi ha hagut també un esmorzar popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.