Puigneró proposa una travessa pels 3.000 catalans en una guia de muntanya


  • Comparteix:

Jordi Puigneró a la presentació de la guia

Jordi Puigneró a la presentació de la guia

El santcugatenc Jordi Puigneró ha publicat '3mils.cat', una guia de muntanya que proposa una travessa pels 10 cims de 3.000 metres que té Catalunya. El també director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació i extinent d'alcalde ha presentat aquest dilluns al Club Muntanyenc la publicació, que ha editat Alpina i que es pot adquirir principalment a les llibreries especialitzades.

'3mils.cat' és una travessa a peu d’alta muntanya per coronar en ruta i de forma consecutiva tots els cims de 3.000 metres que tindria una Catalunya independent, com ha definit el mateix autor, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

És una travessa pels cims de 3.000 metres de Catalunya. És completa per fer a peu a tots els 3.000 que tindria una Catalunya independent.


La travessa ha estat dissenyada per fer-se en 10 etapes, de sis hores de mitjana cada dia, amb un recorregut total d’uns 125 quilòmetres i un desnivell acumulat de pujada d’uns 10.000 metres. La ruta comença formalment a dalt del Tuc de Molières i acaba al Pic Rodó de Canalbona.

Un recorregut que Puigneró va fer l'any passat i que fruit de la casualitat, com el mateix autor ha assegurat, s'ha convertit en una guia.

Jordi Puigneró

És fruit que ho vaig publicar al Facebook i va haver-hi gent que es va interessar, així com l'editorial Alpina. Una cosa que vaig fer sense cap intenció va derivar en una guia de muntanya.


La guia, que s'ha presentat aquest dilluns al Club Muntanyec, incorpora també un mapa de la travessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.