Els responsables del club cannàbic demanaran indemnització a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Àngel Benito a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Àngel Benito a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

El secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), el santcugatenc Àngel Benito, lamenta la decisió de l'Ajuntament de suspendre la concessió de llicències als clubs de fumadors de cànnabis. Benito assegura que demanaran al consistori una indemnització, ja que les obres del local que s'havia d'obrir al barri de Roquetes-Can Magí ja han començat i, per tant, s'hi ha fet una inversió.

Els responsables del projecte asseguren que l'Ajuntament els va donar llum verda fa un mes i que, ara, amb les queixes dels veïns, s'ha fet enrere. Benito ha explicat la moratòria és un 'insult' a la FEDCAT i als responsables del projecte.

Àngel Benito

S'ha fet una inversió perquè teníem el sí de l'Ajuntament. La moratòria és un insult a la federació i als responsables del projecte.


Benito ha explicat que posar fre a aquest projecte és perjudicial per a persones que consumeixen cànnabis per prescripció mèdica i que podrien haver-se beneficiat dels serveis del club.

Els veïns, satisfets
El president de l'Associació de Veïns de Can Magí, Francesc López, ha celebrat el fet que el club no pugui obrir les portes i ha refermat la voluntat del veïnat que no s'obri cap local d'aquestes característiques al barri.

Francesc López

Estem contents perquè hem aturat el projecte. Seguirem lluitant perquè cap centre d'aquest tipus es pugui obrir al barri.


La moratòria de l'Ajuntament dura un any, durant el qual s'estudiarà com s'ha de regular les activitats lligades als clubs cannàbics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.